сряда, 15 януари 2020 г.

New Post has been published on

New Post has been published on https://biznesidei.eu/kolko-vreme-prodyljava-edno-brakorazvodno-delo-po-vzaimno-syglasie/

Колко време продължава едно бракоразводно дело по взаимно съгласие

Няма как да отречем това, че почти всеки бракоразводен адвокат е свикнал да му се задава един и същи въпрос, а именно този свързан с продължителността на самото дело. Все пак на всеки е ясно, че когато двама души са решил ида прекратят отношенията помежду си, поради една или друга причина, то те са готови да започнат „на чисто” и често у тях гори едно такова нетърпение, което не им дава мира.

Истината е, че всяка една стъпка през която преминават двете половинки от разтрогващото се вече семейство трябва да бъдат достатъчно търпеливи, тъй като не може всичко да се случи в рамките на няколко часа, поради необходимостта от преминаването през отделните процедури.

Смятаме, че не притежаваме достатъчно компетентност по този въпрос и най-точно и ясно могат да ви отговорят служителите от някоя доказала се и реномирана адвокатска кантора, каквито са SbkLaw.bg.

Да се върнем към същността на днешната статия, а именно времето, което е необходимо за приключването на едно бракоразводно дело. Сигурни и сами се досещате, че почти не съществува правист, който може точно и ясно да ви отговори на този въпрос.

Ако ли обаче получите конкретен отговор, то бъдете сигурни, че адвокатът, който сте наели за случая, го прави изцяло в името на хонорара си. Отговаряйки ви с точност, то значи, че ви е преценил преди това и ви казва точно онова, което искате да чуете.

Възможно ли е разводът да трае една седмица

Ако връзката ви с партньора се е изчерпала до толкова, че вие нямате търпение да я прекратите, то със сигурност започвате да се питате дали е възможно всичко това да приключи за седмица. Някак не ви се иска да отделяте повече от ценното си време за човек, който отдавна е престанал да бъде ваш истински партньор и на който вече чувствате, че сте отделили не малко от времето си.

Добри адвокати в България

Адвокатска кантора в София https://sbklaw.bg/

Дори и да ви разочароване, то ние ще ви отговорим напълно коректно. Отговорът е Не. Не е възможно едно бракоразводно дело, независимо от това, че е по взаимно съгласие да бъде приключено за една седмица и причините за това са чисто технологични. Всеки адвокат по бракоразводни дела, заел се със случая, се нуждае от време, през което да разгледа в детайли казуса и да вземе решение, което на по-късен етап да изиграе важна роля при разрешаването на самия казус.

Отделно месец, след като бъдат входирани самите документи, се насрочва и датата за делото. Това също е една от причините, които не позволяват делото да премине за толкова кратък период от време.

Разбира се, никой не е застрахован и е напълно допустимо делото да се проточи много повече, от колкото на вас ви се иска. Има и такива случаи, в които подобно дело е продължило за повече от 60 дни. Това е една от основните причини всеки съвестен и коректен адвокат да ви предупреди, че не може да ви даде срок, в който всичко ще приключи във ваша полза.

Надяваме се да сме ви били наистина полезни и с нашето съдействие да успеете да вземете най-правилното за вас решение.


from Tumblr https://ift.tt/30kvypa
via IFTTT

Няма коментари:

Публикуване на коментар