вторник, 4 февруари 2020 г.

New Post has been published on

New Post has been published on https://biznesidei.eu/kakvo-ne-znaete-za-seks-lubrikantite/

Какво не знаете за секс лубрикантите

Ако някога ви се е случвало да изпитате дискомфорта от това по време на секс да има недостиг на естествено овлажняване, сте наясно с факта, че това може да развали удоволствието от секса и за двамата.

Лесното решение на този въпрос за мнозина е да използват подръчни средства, които не само, че не са оптимални, но и могат да са направо опасни за здравето ви.

С помощта на водещия секс магазин Sexo.bg ще ви запознаем с лубрикантите за секс и ще ви кажем неща, които може би не знаете. Наред с това ще ви кажем и какво не трябва да се използва като заместител и защо това може да се окаже повече от лоша идея.

Какво не трябва да ползвате вместо лубрикант

Всички видове домашна мазнина са често срещан заместител, но на практика не трябва да се ползват поради няколко причини. Първата е, че това са хранителни продукти и като такива е желателно да се използват за готвене.

Допирът им с най-нежните ви места може да има неприятни последици, тъй като както вече казахме те са предвидени за прием през устата или ако става въпрос за бебешко олио за нанасяне върху кожата.

Наред с това трябва да сте наясно, че повечето презервативи са разработени за употреба с лубриканти на водна основа, основно защото мазнините намаляват здравината им и така те се късат.

Всички останали заместители като слюнка или каквото се сетите могат да имат опасно въздействие поради факта, че в устата ви има огромно количество бактерии, които имат за цел да подпомогнат храносмилането, а не правенето на секс.

Онлайн секс шоп за лубриканти

Магазин за анални лубриканти https://sexo.bg/lubrikanti/analni-lubrikanti-analen-seks

Какво е важно при изборът на лубрикант

Първото, което трябва да прецените е за каква цел ще го ползвате. Стандартните продукти са на водна основа – леки за нанасяне, не лепнат и се отмиват лесно.

За съжаление, ако в плановете ви за вечерта сте включили аналния секс ще се наложи да изберете значително по-гъст лубрикант, който няма да се отмие лесно, но ще направи секса много по-приятен.

Тук може да изберете дори и да има обезболяваща съставка, която да направи проникването по-лесно и да намали болката до съвсем приемливи нива.

Огромният избор, който може да разгледайте на Sexo.bg е с детайлни описания на всеки продукт, но ако все пак имате колебания винаги може да попитате, за да научите повече и съобразите покупката си с всички желания и особености.

Няма как да не ви споменем и за лубрикантите на прах. Това е сравнително нов продукт, който може да ви улесни значително. Най-хубавото при него е, че с малко количество от праха може да приготвите доста течност и по този начин цената на крайния продукт се намалява значително.

Налага ли се да се купува специален продукт в крайна сметка

Категорично нашият отговор е „Да“. Освен всички изброени по-горе причини ще ви кажем, че с изборът на специална козметика за секс ще сте напълно предпазени от риска от нежелани реакции, защото преди да излезе на пазара всеки продукт се тества в лабораторни условия.

Наред с това можете да сте сигурни, че така ще получите и смазка за секс, която е чиста и няма да ви причини бактериална или друг инфекция, нещо което не е изключено с изборът на алтернативите, за които вече ви разказахме.


from Tumblr https://ift.tt/2GSh8U6
via IFTTT

Няма коментари:

Публикуване на коментар