сряда, 19 февруари 2020 г.

New Post has been published on

New Post has been published on https://biznesidei.eu/advokat-po-nedvijimi-imoti/

Адвокат по недвижими имоти – заместител на брокера ли е

По-голямата част от гражданите у нас извършват покупко-продажби веднъж или два пъти в живота си. Това, на практика, ги лишава от достатъчно познания по този казус и те често не успяват да направят разлика между брокер и адвокат недвижими имоти. А всъщност тези две професии се различават до толкова, че не съществува допирна точка помежду им.

За да си отговорите на основния въпрос, свързан с това дали адвокатът е заместител на брокера, то следва да разясним надълго и нашироко каква е ролята на единия и на другия и какви функции изпълняват те. В редовете по-долу ще ви изложим достатъчно количество информация и вярваме, че прочитайки внимателно, то няма да изпадате в ситуация, в която не сте сигурни, от чии услуги да се възползвате.

Адвокат по недвижимо имущество

Адвокатска кантора в София https://rastashki.com/

Какви са дейностите, които остават извън компетенциите на адвокат недвижими имоти

Ясно е, че двете професии се различават до толкова, че нямат нищо общо помежду си. Някой хора казват, че брокерите вършат адвокатската работа, но това съвсем не е вярно. Може би това схващане е резултат от некоректността на някой юристи, които решават да заемат ролята на брокери, но това съвсем не значи, че ще се справят толкова добре, колкото с правните въпроси.

Едно от най-важните неща, за които да внимавате, ако сте решили да се възползвате от услугите на адвокат недвижими имоти, е да подбирате разумно личността, на която възнамерявате да доверите проблемите си. Трябва задължително да имате едно на ум, тъй като съществува не малка опасност да бъдете подведени или част от информацията да бъде прикрита от вас, поради ред причини.

Прави ни силно впечатление, че сериозен процент от гражданите се доверяват сляпо на първия срещнат адвокат недвижими имоти, което реално е една от необратимите грешки, водещи след себе си куп неприятности. Съветът, който можете да получите от нас, е да посетите Rastashki.com, където ще попаднете на изваяни професионалисти, именно в тази сфера.

Можем да наречем търговци и брокерът и агентът, но адвокатът заема една съвсем различна роля. Ако тези две лица се заемат с отговорността да осъществят среща между купуват и продавач и да следят стриктно процеса по договаряне, то адвокатът се намесва в момента, в който сделката е сключена и остава единствено двете от страните да нанесат своите подписи върху документа.

Разбира се, вие като свободен гражданин винаги можете да наемете услугите на адвокат недвижими имоти и да се консултирате с него, в случай, че имате конкретни запитвания, свързани с покупката или продажбата на имот. Той, на свой ред, ще ви информира, ще ви съветва и ще ви накара да се почувствате спокойни, докато извършвате една никак не малка инвестиция.

Има и друго много важно нещо, а то е, че когато се сблъскате с наистина опитен брокер, правните му познания възможно да надхвърлят тези на един начинаещ юрист. Каквото и да бъде решението ви в хода на сделката или преди това, то съветваме да се свържете с Rastashki.com, където ще попаднете на наистина стойностни адвокати недвижими имоти, които са в готовност да ви съдействат с цел бързото разрешаване на казуса.


from Tumblr https://ift.tt/2SGftYE
via IFTTT

Няма коментари:

Публикуване на коментар