петък, 5 април 2019 г.

New Post has been published on

New Post has been published on https://biznesidei.eu/obebe-bg-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b7%d0%b8%d0%bd-%d0%b7%d0%b0-%d0%b1%d0%b5%d0%b1%d0%b5%d1%88%d0%ba%d0%b8-%d0%b8/

Obebe.bg – Новият онлайн магазин за бебешки и детски Стоки

През месец Януари 2019 г. стартира най-новият проект на фирма ИнмаркетингСълюшънс – Obebe.bg – онлайн магазин за бебешки и детски дрехи, стоки и аксесоари.

Бебешки Колички

В платформата за онлайн пазаруване ще намерите бебешки колички на най-популярните марки като: Phil & Teds, Mutsy, Mountain Buggy, Cybex, Lorelliи други. Бебешките колички, които ще намерите в сайта  са над 100 различни модела разпределени в следните основни категории: летни колички; комбинирани колички – с кош за новородено (зимен кош) и летен кош; четириколко – колички с рама на четири колела; триколки – с рама с 3 колела – характеризиращи се с висока маневреност и малко по-леко тегло в сравнение с четириколките; колички за близнаци и модулни колички – пример за много популярни модулни колички са количките на марката Mutsy – където всеки елемент от количката се закупува отделно – рама, кош за новородено, летен кош, както и различните аксесоари като чанти, чадъри и т.н.. Предимството на модулните колички е, че може да оптимизирате вашите разходи и съответно да закупите рама + кош за новородено и след половин година, когато се наложи да закупите отделно и кошът за 6+ месеца, Марката Cybex също предлага модулни варианти на колички.

Хранене и Аксесоари за Хранене

Що се отнася до биберони, шишета за хранене, залъгалки, уреди за хранене – стерилизатори, уреди за готвене и пасиране. На сайта ще намерите всички тези артикули предлагани от марка номер едно в България – Philips Avent, разбирасеангийскатамаркаTommeeTippee, коятосъщопредлагаподобенасортимент, сехарактеризира с отличнокачество и конкурентницени. Хит са хигиенните кошове за памерсиTommee Tippee– които не позволяват на никаква миризма да премине през тях, благодарение на антибактериалните касети в които памперсът се увива.

Играчки

За да се занимава и развива на вашето бебче трябва да предложите разнообразни и ангажиращи играчки, които ще спомогнат за развитие на мускулатурата и координация на движенията – това са така наречените активни играчки , като активни гимнастики, определени играчки за креватче или количка които да провокират бебето да рита с крачета и да протяга ръчички – страхотен избор са играчките на Play Groи Tiny Love. А за по-големите дечица с вързраст 12+ месеца, ще откриете разнообразие от занимателни играчки и проходилки, с които ще ангажирате вниманието и насърчавате любопитството на вашето мъниче.

Всички продукти предлагани на Obebe.bg са с гарантиран произход и са доставени от официалните доставчици на съответната марка за България – което освен качество гарантира и адекватно гаранционно обслужване в случай на нужда.


from Tumblr http://bit.ly/2Iki5Xz
via IFTTT

Няма коментари:

Публикуване на коментар