понеделник, 22 април 2019 г.

New Post has been published on

New Post has been published on http://biznesidei.eu/%d0%bf%d0%be%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%b1%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%b1%d1%8a%d1%80%d0%b7%d0%b8-%d0%ba%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d1%82%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%b5/

Потребителски или бързи кредити – кое да изберем?

 

Имате нужда спешно от малка сума, но ви е страх да поискате бързи кредити? Чували сте какви ли не истории за тези кредити и не знаете какъв е процента на истина в тях?

Тъкмо поради тази причина решихме да напишем този кратък материал и да се опитаме да повдигнем завесата на този вид кредитиране.

Най – лесно бихме описали този вид кредити като: ”необезпечени, краткосрочни потребителски заеми”.

Какво означава това?

Да приемем, че имате нужда от финансови средства и сте решили да кандидатствате за потребителски заем. За да отговорите на условията на банките ще трябва да посетите съответния банков клон на място, да подготвите редица документи сред които: бележка от местоработата за вашия доход, имущество което притежавате, колко е общия доход на семейството ви и в някой случаи ще ви трябва поръчител, който да гарантира за вас пред банковата институция. След като окомплектовате всички документи ще трябва да изчакате определен период от време, за да получите отговор дали сте одобрени за заем или не и ако сте одобрени преди да получите кредита си ще трябва да заплатите различни такси ( за обработка на документи и т. н. )

Какво се случва, ако решите да поискате бързи кредити от нас?

potrebitelski kreditВсичко описано по – горе в текста е излишно. За да поискате бързи заеми ви е необходима единствено лична карта, правилно попълнена форма за кандидатстване и електронна поща. Отговор дали сте одобрени или не ще получите на електронната си поща само до няколко минути, а парите ще са при вас буквално до няколко часа.

Мислим, че разликите в бързината на отпусканите кредити ( потребителски и бързи ) е очевадна.

Друга разлика между двата вида кредитиране е в размера на отпусканите бързи заеми – при онлайн заемите сумите са в малък размер ( до 1000 лв. ) и ако имате нужда от по – голяма сума, тогава ще ви се наложи да прибегнете до банковите потребителски кредити.

Ако обаче се нуждаете спешно от малка сума, която сте напълно сигурни, че можете да погасите в срок, тогава правилното решение в случая е да поискате бързи кредити.


from Tumblr http://bit.ly/2DpjNU4
via IFTTT

Няма коментари:

Публикуване на коментар