понеделник, 16 декември 2019 г.

New Post has been published on

New Post has been published on https://biznesidei.eu/bet365-krasiva-prikazka/

Bet365 и нейната красива приказка

Не е тайна, че една от най-развитите и проспериращи компании за онлайн залагания в съвременния свят, то това е bet365. Букмейкърът успява да се доказва в продължение на не малко години и считаме, че днес е заел върхови позиции, заедно с още няколко, подобни на него. Напълно убедени сме, че историята на тази компания представлява интерес за милиони хора по целия свят и именно поради тази причина сме решил ида отделим заслужено внимание да разгърне, нейните страници, които са част от красива приказка.

Преди да започнем с началото на историята, то ние възнамеряваме да отворим една малка скоба, в която да вмъкнем, че всеки един от вас, независимо дали някога през живота си е дръзвал да залага онлайн или не, би могъл да го направи, използвайки услугите на реномиран и доказал се букмейкър, какъвто е Bet365. Не са малко онези, които не само са печелили суми, които да оправят живота им, но и са подхранвали адреналина си по начин, за който са мечтали.

Съветваме ви да посетите онлайн портала за залагания 5Bet.eu, където ще станете свидетели на множество страхотни съвети, от които да се възползвате. А сега е моментът, в който да затаите дъх, да се отпуснете в удобното си кресло, да запалите пура, да вземете в ръка чаша скоч и да се насладите на всеки един от редовете, разказващи за красивата история на една от най-успелите компании за онлайн залагания по целия свят.

Каква е историята на Bet365

Важно е да знаете, че става въпрос за семейно притежаван бизнес. Независимо от това, че компанията поставя началото си през 2000- та година, то всичко започва много по-рано, когато бащата на младата Денис Коутс, Коутс се превръща в законен собственик на верига пунктове, използващи се за залагания.

От него момент нататък младата мениджърка е била обучавана от човек, който вече е успял да натрупа нужните знания и да ги предаде на своята наследница. Ходейки по стъпките на своя баща, младата Денис по нищо не отстъпва на острия му като бръснач ум. Тя успява по брилянтно краси начин да изиграе своите карти, така че днес семейният бизнес да бъде разпознаваем по цял свят.

Малко по-долу в статията ще споменем за това какво всъщност е било онова, което изстрелва букмейкъра bet365 толкова високо към върха, позволявайки му да сгази и елиминира всички онези конкуренти с богата история. Сигурни сме, че ще станете свидетели на история, за чиито край дори нямате предположения. Изключително горди сме от това, че инвестирахме значителна част от времето си, за да направим нужното проучване и днес вие да можете да научавате любопитното от достоверен източник.

След като създава своята компания, то младата Денис не остава нещата в ръцете на съдбата. Тя премерено прави всяка нова стъпка, оглежда добре терена, изучава своите конкуренти и клиенти и едва тогава играе на сигурно. В стремежа си да постигне нечувани резултати младата англичанка се заема с това да отвори няколко физически пункта, където е можело да се направят онлайн залагания. Това не е било възможно до него момент.

През 2004 – та година бет365 бележи най-големия си успех. Компанията разполага с 14 милиона клиенти, намиращи се в повече от 200 държави.Всичко останало, което можем да споделим за всяка от останалите букмейкърски компании, ще бледнее на фона на тази история.


from Tumblr https://ift.tt/35qCeUx
via IFTTT

Няма коментари:

Публикуване на коментар