вторник, 13 ноември 2018 г.

New Post has been published on

New Post has been published on https://biznesidei.eu/%d1%84%d1%83%d1%82%d0%b1%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d0%bd%d0%be%d0%b7%d0%b8-%d0%b2-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%bd%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%bd%d0%b5%d1%82/

Футболни прогнози в света на интернет технологиите

Когато стане дума за футболни прогнози, все повече потребители използват интернет за да получат по-голяма и по-подробна информация за различните мачове за тиража, за първенствата и класирането на отборите. Футболните прогнози са особено популярни през уикенда, когато са най-много футболните срещи и има множество опции за залози от първенствата в Англия Висша лига, Чемпиъншип, Англия Първа и Втора дивизия, Германия Бундеслига, Германия Втора дивизия Испания, Италия, Португалия и други европейски първенства. Все пак, въпреки че първенствата на стария континент са едни от най-играните, немалко са и любителите на мачовете в Северна и Южна Америка а защо не и в Азия.

Как правят своите прогнози играчите в букмейкърските къщи и как залагат?

Основното, което сме забелязали при залог на футболни срещи, е че потребителите търсят футболни прогнози за днес или футболни прогнози за следващия ден основно чрез интернет, като тук можем да кажем, че се играе ден за ден. Рядко са хората, които правят дългосрочни прогнози за няколко дни напред. Спортните предвиждания могат да бъдат не само футболни. В повечето наземни пунктове или онлайн сайтове за залози има множество срещи за хокейни мачове, особено популярни са баскетболните мачове, най-вече НБА първенството на САЩ и също така и волейболните мачове, където българския национален отбор последните години записва добри резултати и е сред водещите национални отбори в Европа.

Какви прогнози най-често се срещат?

Основно за съботните мачове потребителите наблягат на мачовете в Англия Премиършип. Това е едно от най-старите футболни първенства и там футболните срещи са много емоционални, завързани и до последния момент и не се знае резултата. Били  сме свидетели на пълно обръщане на резултата в буквално последните няколко минути на футболната среща, така че основно се залага в Англия Премиършип, а също така и в Испания, Италия, и Германската Бундеслига. Не са малко и любителите на българския футбол, които следят най-вече Професионална футболна лига в България, като там последния сезон буди интерес със 3-те отбора борещи се за първото място – ЦСКА, Левски и Лудогорец.

Опции във футболните залози?

Всеки има различни стратегия стратегии за игра, като в момента избора е голям. Спортните срещи могат да се играят сингъл, права колонка, пълна система, система с твърд знак и много други опции. В онлайн сайтовете за залози са включени точни резултати, голмайстори, резултат за първо полувреме, резултат за второ полувреме, корнери, картони и други.

В наши дни потребителите имат все повече възможности за залози на футболни срещи като с напредването на IT технологиите, вече голяма част от тях използват онлайн платформите.  Все по често срещаме и залози чрез мобилни устройства, като на таблети, смартфони и други.  Футболните прогнози са наистина едно интересно хоби, като нашият съвет е нека това да остане хоби за вас и просто да се забавлявате без да прекалявате.


from Tumblr https://ift.tt/2OJ6WyW
via IFTTT

Няма коментари:

Публикуване на коментар