сряда, 11 март 2020 г.

New Post has been published on

New Post has been published on https://biznesidei.eu/zashto-e-neobhodimo-da-skliuchim-avtokasko/

Защо е необходимо да сключим Автокаско

В тази статия ще обсъдим надълго и нашироко една от темите, които през последното десетилетие вълнува изключително голяма част от гражданите не сам у нас, но и по целия свят. Ще се гмурнем в дълбините на застраховката Автокаско и ще се опитаме да отговорим на колкото се може повече от въпросите, които всеки от вас си задава. Наистина се надяваме да ви бъдем полезни и съвсем скоро да можете да вземете решение дал ида заплатите за тази услуга или предпочитате да не го правите, поради редица причини.

Надяваме се да задоволим любопитството ви, но ако все пак не успеем, то съветът, който можем да ви дадем, е да посетите SmartIns.bg, където ще попаднете на множество коректни компании, успели да се утвърдят с годините и да извоюват позициите си на върха. На това място не просто ще откриете перфектния съюзник при сключването на автокаско, но също така имате възможността да бъдете консултирани от хора с богат опит, които са в готовност да ви съдействат, така че всеки неразрешим казус да остане в миналото.

Какво трябва да знаем при сключването на автокаско и защо е необходимо то

На втория от въпросите сме в готовност да ви отговорим с едно единствено изречение. Сключването на този вид застраховка от брокер успява да осигури премахването на щетите от превозното ви средство след пътнотранспортно произшествие. По този начин вие си осигурявате сигурност и спокойствие и няма да се налага непрестанно да мислите за вашия скъп автомобил и това какво би могло да му се случи.

Онлайн сключване на застраховки

Сравнение на застрахователните компании https://smartins.bg/

Разбира се, вие сами решавате дали да сключите подобен вид застраховка или предпочитате да се доверите на късмета си и да вярвате безпределно в него. Ние обаче ще ви напомним, че нищо не е сигурно на този свят и няма по-хубаво от това да се застраховате, до колкото  е възможно, така че да си осигурите спокойни дни в бъдеще.

Що се отнася до това с какво следва да сме запознати при сключването на автокаско, то изключително много са подробностите, за които приемаме, че всеки навярно ще се информира. Предвид факта, че днес масово хората водят забързан начин на живот и обикновено са свикнали да четат през редовете, то ние ще подскажем за някой от най-съществените правила, които следва да са ви ясни. Ето какви са те:

  • Автомобилът задължително трябва да е преминал оглед;

Няма абсолютно никакво значение по какъв начин сте осъществили плащането – дали сте заплатили размера на цялата сума еднократно или сте предпочели разсрочения вариант, то вашият автомобил задължително трябва да е преминал оглед, за да се счита, че застраховката е валидна. Ако сте попаднали на некоректна компания, която да не ви е информирала за това, то значи изборът ви е бил наистина грешен.

  • Не се опитвайте да прикривате съществуващи щети;

Не малка част от гражданите, за да бъде оценен автомобилът им на по-висока стойност, то решават да прикрият някой от съществуващите вече повреди, залагайки на това няколко месеца да не почистят колата си. Съветваме ви да не правите това, тъй като можете да си навлечете сериозни неприятности.

Надяваме се да сме ви били наистина полезни и много скоро да сложите край на вашите въпроси при избора на автокаско!


from Tumblr https://ift.tt/2Q6pTPt
via IFTTT

Няма коментари:

Публикуване на коментар